Еърсофт Картечен пистолет-помпа Villa Giocattoli V-8861

42.95 лв. 32.95 лв.
-23%
Код: 8861 Категории: ,

Еърсофт Картечен пистолет-помпа Villa Giocattoli V-8861

6мм, 35 см

Brand

VILLA GIOCATTOLI