Еърсофт пистолет, реплика – CZ 75D Compact

83.50 лв. 54.55 лв.
-35%
Код: CZ75D Compact Категории: ,

Еърсофт пистолет, реплика – CZ 75D Compact.

Произведен от метал и пластмаса.

Brand

GF CORP.