Еърсофт пистолет реплика KWC KA13N/М92

79.45 лв. 54.95 лв.
-31%
Код: KWC KA13N/M92 Категории: ,

Еърсофт пистолет реплика KWC KA13N/М92.

Произведен от метал и пластмаса.

Пружинен механизъм.

За лица над 18 год.възраст!

Brand

GF CORP.