Картечен пистолет с капси VILLA GIOCATTOLI 1212 SCORPION

31.95 лв.

Картечен пистолет с капси 1212 SCORPION,метал и пластмаса, 12 изстрела , КУТИЯ

Картечен пистолет с капси 1212 SCORPION,метал и пластмаса, 12 изстрела , КУТИЯ